Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Παναγιώτη μας , γιε του Νίκου του Βαρδακαστάνη , του Καλέτζη, πρίν μια βδομάδα ακριβώς γυρνώντας σπίτι σου το πρωί , μετά από διασκέδαση σαν νέος της εποχής, βρέθηκες κάτω από τον όχθο, κτυπώντας το κεφάλι σου πάνω στήν ντόπια.
Στην αρχή ευχόμαστε να φτάσεις ζωντανός στο Νοσοκομείο.Τα κατάφερες.
Μετά να ελθει γρήγορα το ελικόπτερο πού θα σε μετέφερε στο ΡΙΟ για εγχείριση.
Να φτάσεις ζωντανός στο ΡΙΟ για να χειρουργηθείς στο κεφάλι , να φύγει το αιμάτωμα και μετά θα βλέπαμε. Καί πάλι τα κατάφερες.
Με την βοήθεια του Αγίου μας , εφθασες και εκεί, χειρουργήθηκες, πήγε καλά το χειρουργείο αλλά δεν υπήρχε κρεβάτι στήν εντατική.
Αντε πάλι από την αρχή, αγωνία και τρέξιμο για να βρεθεί κρεβάτι μονάδας ελεύθερο στην Ελλάδα.
Επιτέλους στίς 9 το βράδυ βρέθηκε στα Γιάννενα. Ξανά διακομιδή με ασθενοφόρο, ευχές να σε συνοδεύουν από τους συγγενείς και φίλους οτι θα τα καταφέρεις και πάλι και θα φθάσεις ζωντανός μετά 3,5 ωρες για να μπείς στήν εντατική.
Παλικάρι 21 χρονών, μέσα στόν ανθο τής νιότης σου , τα κατάφερες, εφθασες και αρχισες πλέον στο τελευταίο αυτό λιμάνι της ταλαιπωρίας , να δίνεις τόν αγώνα της ζωής σου.
Ολοι οι γιατροί (να εχουν την υγειά τους γιατί πάλαιψαν πολύ) ενημέρωναν : "Κρίσιμη κατάσταση , αλλά σταθερή".
Ολοι περιμέναμε από σήμερα να αρχίσουν να σε ξυπνάνε για να δούμε αν και τι βλάβες εχει προξενήσει ο εγκεφαλός σου στο υπόλοιπο σώμα σου, στα ζωτικά σου οργανα.
Καί τότε εγινε το θαύμα. Από χθές ξύπνησες, μίλησες, κουνήθηκες , ασφηξες το χέρι των δικών σου.
Νάσε καλά αγόρι μου και γρήγορα να γυρίσεις στό Βασιλικό.
Νάνε καλά η ΜΑΝΑ ΣΟΥ πού κόντρα σε ολα τα ιατρικά προγνωστικά για την κρισιμότητα της καταστασής σου, ελεγε από την πρώτη στιγμή: "Εγώ τον Παναγιώτη μου θα τον φέρω ορθιο στήν Ζάκυνθο, δεν με αφήνει εμένα το παιδί μου". Νάνε καλά ο Πατέρας σου πού παρά τα προβλήματα υγείας πού αντιμετωπίζει ανταξε και αντέχει.
Νάνε καλά ολοι πού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα σου.
Νάνε καλά ολοι οι Γιατροί και το πρωσοπικό των Νοσοκομείων σε Ζάκυνθο, Πάτρα, Γιάννενα πού πάλεψαν, εκαναν το καλύτερο για σένα.
Μήν ξεχνάς ενας ολόκληρος τόπος, μια μικρή κοινωνία , το χωριό σου , χωρίς καμμιά εξαίρεση προσεύχεται για σένα,να γυρίσεις με το καλό σπίτι σου και σιδερένιος.
Σού στέλνουμε ολοι την θετική μας ενέργεια με εναν λόγο πάρα πάνω: Δεν εισαι μόνο νέος, Εισαι: λεβέντης, εργατικός, αγωνιστής, βιοπαλαιστής, με λίγα λόγια εισαι ενα πολύ καλό παιδί και αντέχεις στίς προκλήσεις για οτι κακό μπορεί να σκεφθεί ο ανθρωπος ,σε ολα τα κακά πού βλέπουμε γύρω μας , στίς δύσκολες μέρες πού ζούμε.
Ευχόμαστε το φυλαχτό του Αγίου μας πού σε συντροφεύει πάνω σου να σε φέρει γερό κοντά μας.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ψάχνοντας και διαβάζοντας τις αναρτήσεις των blogger της Ζακύνθου , βλέποντας ολα αυτά τα θαυμάσια θέματα που μπαίνουν καθημερινά σε κοινή θέα, μπήκα και εγώ στόν πειρασμό να προσπαθήσω να γίνω ενας ερασιτέχνης του χώρου, ωστε να μπορώ και οταν μπορώ να ανεβάζω κάποια θέματα ή σχολιασμούς. Δεν εχω βέβαια πολύ χρόνο , αλλά οταν μπορώ θα το κάνω. Σας τητώ συγνώμη εκ των προτέρων για τυχόν λάθη πού μπορεί να κάνω,
αλλά ειπαμε ειμαι ερασιτέχνης.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

ΤΕΛΟΣ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ..........ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!

"Ήρθε επιτέλους η ώρα να βγεί στην σύνταξη ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ και όλη η γερολαία της ομάδας μαζί. Όπως έπρεπε να είχε γίνει απο το 2004, μετά την κατάκτηση του Euro Καλα θα κανει να σηκωθει να φυγει γενικα απο τον χωρο ξοφλησε"